Strøm og sparing

Spar strøm spar penger

Det er ingen hemmelighet at alt koster penger. Skal du bruke penger på noe så er det viktig at du bruker penger på det som er viktig for deg. Om du ikke liker å gi masse penger til skattefuten kan det være smart å spare penger der du kan. Strøm er en slik vare som enkelt kan spare deg for noen kostnader. Hvor mye penger du ønsker å spare kommer selvfølgelig an på deg. Trenger du penger så er det viktig at du har det. Ikke bruk mer penger enn du har, men bruk heller mindre. Du må passe på at du bruker mindre penger enn det du faktisk bruker. Ikke tenk så mye mer på deg selv, men tenk på andre. Bruk tiden din fornuftig slik at du på best mulig måte kan spare der du egentlig ikke trenger det. Strøm spares lettest ved å implementere energi effektiviserende tiltak.

Energi effektiviserende tiltak

Ønsker du å spare penger på strømmen kan det være smart og gjøre tiltak i hjemmet som gjør at du ikke trenger å bruke så mye strøm. Dette er typisk for situasjoner når strømmen blir dyr, som er vanligst på vinteren. Når det er kaldt ute så fyrer man mer. Det finnes tiltak man kan gjøre hjemme for å spare på luftlekkasjen. Bytt vinduer hvis de lekker mye eller etterisoler gulvet om det har sprekker eller annet som slipper kald luften inn. Er det varmt inne er det behagelig. De er veldig mye du kan gjøre for å nettopp spare din egen lommebok. Start i dag med å spare penger. Du sparer dine egne penger og du sparer miljø for ofte unødvendig varme og papir. Du kan også sammenligne priser på strøm og få deg en billig strømavtale.

E-faktura sparer miljø

I Norge kan man betale for varer og tjenester på flere forskjellige måter. Du kan få en faktura i posten. Dette var mest vanlig og den måten man husker det som yngre. Det kom en bunke med papirer i posten, som man åpnet opp og la inn i nettbanker. Alternativt kan du få avtalegiro. Avtalegiro er også en metode som er ganske vanlig for betaling av fakturaer. Du sier da at strømleverandøren kan trekke beløpet fra din konto hver måned. Du trenger ikke gjøre noe ting og pengene går ut av din konto uten at du nødvendigvis er klar over det før etter det har skjedd. E-faktura er en ny og spennende løsning som tillater strømleverandøren å sende fakturaen rett inn i nettbanken. Der er den lett tilgjengelig for deg slik at du bare kan trykke på betal, ikke betal, slett eller utsett til en annen dato. E-faktura er gratis og gir den full kontroll over når du vil betale regningene og hvordan det skal gjøres. Det er ingen fare for å miste regningene, da de vil være lagret i nettbanken din. Har du flere banker får du fakturaen til hver eneste bank. Dette er veldig praktisk hvis du betaler penger fra forskjellige banker etter hvem som har penger. Du sparer også miljø ved å redusere papir og post.