Utlys

Finansnyheter

Kjøpe Bitcoin

Tjen penger på Bitcoin 

Bitcoin er den største kryptovalutaen og den kryptovalutaen som flest folk følger med på. Denne valutaen kan du se kursen til i DN eller andre økonomi aviser. Det er med andre ord den beste og den tryggeste av alle kryptovalutaer. Alle kjøp og slag av kryptovaluta er risikabelt så det er viktig å huske på at det ikke bare er å tjene penger. Når der er sagt kan du jo se på oversikten over kursen de siste årene og se at Bitcoin kursen har gått veldig bra.  

De fleste sier jo hvert år at dette året skal det slutte å gå oppover. Det skjer jo ikke. Da er det viktig å holde tunga rett i munn slik at man ikke går glipp av enda en kursoppgang.  

Opprett en profil 

For å tjene penger på kjøp og salg av Bitcoin må du først og fremst starte ved å logge deg inn eller starte en profil. Du må velge den plattformen som passer dine behov. Bor man i Norge er det kun en plattform som passer best. Den plattformen heter Bitway og er stedet for deg som ønsker å få litt mer ut av det du gjør. Det beste med denne plattformen er at du kan finne det du trenger på et sted. Her er det informasjon og det er muligheten for handel med alle betalingsmidler. Med andre ord, alt du trenger.  

Når du oppretter en plattform må du være klar over at du trenger å identifisere deg. Du må oppgi personnummer og mange steder krever at du laster opp bevis på hvem du er. Flere og flere går over til BankID slik at du slipper å styre med andre innloggingsmåter.  

Last ned lommebok 

En av de tøffe tingene med Bitcoin er at det alltid er noen som vil selge og alltid noen som vil kjøpe Bitcoin. Du kan med andre ord få det du vil når du selv ønsker det. Det er bare prisen som avgjør hvor mye du kjøper. Da Bitcoin styres av markedet er det opp til markedet å fortelle deg hvor mye du trenger å kjøpe og hvor mye kan kjøpe. Din pengebeholdning og din interesse er det som avgjør hvor mye du kan få til.  

Når du starter handling må du ha en lommebok. Denne laster du ned og er ganske lett å få tak i. De finnes de fleste steder. Du har lommebøker på nett og du har dem i app store på din telefon. 

Gjør ditt første kjøp 

Når du skal kjøpe Bitcoin eller noe som du vil ha er det viktig at du først og fremst kommer deg i gang. Bitway er stedet for deg som ønsker å komme i gang. Når du kommer i gang og måten du gjør dette på er også avhengig av deg. Ikke bruk for mye tid på dette, prøv Bitway i dag.