Utlys

Finansnyheter

Fordeler med forbrukslån

Forbrukslån og fordeler

Forbrukslånet har mange fordeler, hvor spesielt renten er lav. Dette trekker opp og gjør lånet populært. Norge er også et populært sted for kortsiktig gjeld. La oss derfor se litt på noen av fordelene. Tar du opp et forbrukslån trenger ikke å legge ned noen egenkapital eller gi noen form for sikkerhet. Bruk pengene på det du vil. Du kan til og med låne penger for å dra på ferie. Banken spør ingen spørsmål, men lar deg heller selv velge hva du vil bruke pengene på.

Pris

Det som er viktig å huske på når det kommer til lån er at du låner akkurat det samme fra alle banker. Du trenger derfor ikke å tenke på hvor du kjøper pengene, men kun hva slags pris du får dem for. Det er ikke slik som det er med andre varer. Kjøper du en sykkel så har du et hav av forskjellige sykler å velge imellom. Kjøper du bukser er det samme her. Når du kjøper penger så er alle penger helt like og det spiller ingen rolle om du får penger fra en banke eller en annen bank.

Forenklet søknadsprosess

Et annet bra aspekt med forbrukslånet er at selve prosessen med å søke er veldig enkel. Det tar ikke så lang tid å søke og prosessen er enkel. Det er ikke lett å få et lån, men det er lett å fylle ut søknaden. Her er det opplagt en stor forskjell da det ikke er lett å få penger, men det er ikke vanskelig å fylle ut selve skjemaet på nett. Alle som søker vil ha penger, men det er ikke alltid pengene som er det beste for deg, om de er for dyre. Svaret kommer fort. Når du har søkt får du det på noen minutter.  

Refinansiering

Forbrukslånet er laget for refinansiering. Vet du ikke helt hva det gjør ut på kan du klikke på denne linken https://www.sambla.no/refinansiering/ eller så kan du ta for deg vårt lille eksempel. Har du et lån på 100.000 kroner til 20% kan du refinansiere dette ved å ta opp et nytt lån, forbrukslån, på 100.000 kroner og til 10% rente. Du sparer da 10.000 kroner i renter per år og samtidig får du struktur på denne gjelden. Dette er i korte trekk refinansiering.

Reduserer dine kostnader

Ta opp et forbrukslån for å redusere hvor mye penger du bruker på å betale på alle dine lån samtidig. Få alt under en paraply slik at du kan spare penger ved å få et lån fra 3-4 lån. Dette er en enkel måte å spare penger på, og det tar så lite tid. En av de aller beste måtene å spare penger på er jo for deg som ikke ønsker å bruke tid på å tjene mer, men heller bruke et par minutter litt tid på å sjekke at alt stemmer.